top of page
Long Lashes

Wimper Volumelifting

Behandelingen

Met de wimper volumelifting kunt u uw eigen wimpers permanent laten krullen! Het betekent in het kort gezegd het permanent krullen van de wimpers. Door de krul worden zelfs de meest fijne wimpers zichtbaar, die anders recht vooruit gestoken minder opvallend zijn. Door je wimpers permanent te krullen, lijken ze veel langer en voller.

Heeft u wimpers die van nature niet gekruld zijn, dan kunt u de wimpers op een veilige wijze mooi laten krullen. Door middel van zachte silliconen oogpads worden de wimpers mooi gekruld. Als u er voor kiest om ze gelijktijdig te laten verfen, dan heeft u geen mascara meer nodig. Het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar, net zolang tot uw eigen wimpers uitvallen. Deze hebben een groeicyclus van gemiddeld 6 tot 9 weken. De behandeling is niet schadelijk voor de eigen wimpers, omdat deze met keratine verzorgd worden tijdens de behandeling.

VOOR DE BEHANDELING WIMPER VOLUMELIFTING

volumelifting

WIMPER VOLUMELIFTING MET VERFEN NA DE BEHANDELING

wimper volumelifting

U kunt ook mascara blijven gebruiken met als resultaat dat uw wimpers veel mooier zichtbaar zijn, omdat ze door de krul prachtig omhoog komen! Dus weg met die krultangen en kies voor de veiligere methode van wimper volumelifting.
U kunt via de online agenda eenvouding een afspraak inplannen.

VOOR

Wimpervolumelifting

NA

Wimper-volumelifting

Nieuwe blije klanten

"Heerlijk wakker worden met een altijd heldere oogopslag door mijn permanente make-up wenkbrauwen door PMU Cosmetics. Fantastisch!"

YOLANDA BOOGAARD UIT ALMERE

Happy Woman
bottom of page