top of page
salon-1-1024x576.jpg

Over PMU Cosmetics

Bij PMU Cosmetics kunt u terecht voor deskundige en resultaatgerichte behandelingen op het gebied van permanente make-up, medische pigmentatie, litteken- en rimpelverbetering door microneedling, wimperlifting en Henna browstyling.

logopmu1.png

Elsa Smit is eigenaresse en oprichtster van PMU Cosmetics en is ooit begonnen als schoonheidsspecialiste en heeft een specialisatie visagie afgerond. Bij haar ben je in veilige en deskundige handen. Zij werkt volgens de allernieuwste methoden en technieken op het gebied van aanbrengen van permanente make-up. Zij heeft de meest uitgebreide en deskundige opleiding gevolgd, die er in Nederland op het gebied van permanente make-up bestaat en houdt zich voornamelijk bezig met permanente make-up.

ElsaS-9-e1517155926505.jpg

Elsa Smit

Eigenaresse en oprichtster van PMU Cosmetics

Opgeleid door Irma Hulscher, goeroe op het gebied van permanente make-up, kan Elsa je op zeer deskundige wijze helpen het mooiste uit jezelf te halen. Elsa is dagelijks bezig met het aanbrengen van permanente make-up, omdat het haar passie is, waardoor jij ervan verzekerd bent dat je een specialist hebt gekozen voor het verwezenlijken van jouw wensen. Naast werken in haar eigen salon, heeft zij ook als PMU-specialiste voor Irma Hulscher in Almere gewerkt.

Elsa is een expert in het corrigeren van oude permanente make-up en kan veel prachtige correcties realiseren zonder dat daarvoor de oude permanente make-up door laser of vloeistof verwijderd hoeft te worden. Voor klanten die niet eerst willen verwijderen biedt haar deskundigheid een mooie uitweg om weer prachtige wenkbrauwen te krijgen. Op Google, Instagram en Facebook staan ontelbaar veel voorbeelden hiervan!

Volg ons ook op Instagram en Facebook
  • pmucosmetics
  • pmucosmetics
jpeg-optimizer-r_g_1.jpg
jpeg-optimizer-r_g_2.jpg
jpeg-optimizer-r_g_3.jpg
jpeg-optimizer-r_g_4.jpg

ONZE GOOGLE-REVIEWS

PMU COSMETICS IN HET BEZIT VAN EEN GGD-VERGUNNING

PMU Cosmetics is lid van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten (NSGP). De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU), medische pigmentatie (MP) of een allround PMU-specialist. Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanenten make-up door PMU Cosmetics van hoogstaand niveau is. Om lid te blijven dient de specialiste jaarlijks Masterclasses te volgen om haar kennisniveau van de nieuwste ontwikkelingen bij te houden.

bottom of page