top of page
Permanente wenkbrauwenmake-up

 CORRIGEREN OUDE PMU

Behandelingen

Je kunt bij PMU Cosmetics ook terecht voor het corrigeren van je oude of mislukte permanente make-up. Helaas zijn er aanbieders die geen specialist zijn, die permanente make-up naast al hun andere behandelingen “er even bij willen doen”. Zij hebben vaak een korte opleiding gevolgd van enkele dagen en moeten de ervaring in de praktijk opdoen met heel weinig theoretische kennis en praktijkervaring op zak.

Waarschijnlijk ben jij daarvan de dupe geworden.

Het aanbrengen van permanente make-up is een vak! Bij PMU Cosmetics kun je jouw mislukte permanente make-up laten, corrigeren of verwijderen en opnieuw laten aanbrengen. Problemen als een verkeerde vorm, of oranje, grijs, of blauw geworden permanente make-up kunnen wij voor je verhelpen! In sommige gevallen is alleen weg laten laseren van je oude permanente make-up nog mogelijk, voordat nieuwe permanente make-up wordt aangebracht. Als je vragen hebt of twijfelt of je oude permanente make-up nog wel gecorrigeerd kan worden, maak dan een afspraak voor een gratis intake. Vaak is een goed resultaat zeker mogelijk!

 

Het corrigeren van oude permanente make-up valt onder een nabehandeling voor nieuwe klanten. Afhankelijk van de mate waarin gecorrigeerd moet worden zijn nog één à twee nabehandelingen nodig. Deze vallen dan onder de tarieven van bestaande klanten. Op onze Facebookpagina of onder ons Portfolio kunt u voorbeelden bekijken van correcties van oude of verkeerd gezette permanente make-up.

#permanent makeup

Wat klanten zeggen

permanente make-up review
permanente make-up review

PMU COSMETICS IN HET BEZIT VAN EEN GGD-VERGUNNING

ggd

PMU Cosmetics is lid van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten (NSGP). De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU), medische pigmentatie (MP) of een allround PMU-specialist. Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanenten make-up door PMU Cosmetics van hoogstaand niveau is. Om lid te blijven dient de specialiste jaarlijks Masterclasses te volgen om haar kennisniveau van de nieuwste ontwikkelingen bij te houden.

Instructievideo permanente make-up

bottom of page