top of page
Permanent Lip Makeup

LIPPEN

permanente make-up

Behandelingen

Permanente make-up voor de lippen kan asymmetrische lippen opties symmetrisch maken, kan smalle lippen voller doen ogen en kan vale lippen meer kleur geven. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers van echte fellere lipstickkleuren tot zeer natuurlijke kleuren, waarbij het anderen niet opvalt dat je permanente make-up hebt om de vorm of kleur van je lippen te corrigeren. Wanneer de huid om de lippen meer rimpels krijgt, blijft lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Hier biedt permanente make-up voor de lippen een hele mooie uitkomst.

De bovenlip is meestal dunner dan de onderlip. Met permanente make-up kun je dit in evenwicht brengen. Ook is permanente make-up een hele mooie aanvulling op een opvulling van de lippen met een filler. Voor mensen met schisis is permanente make-up voor de lippen een mooie aanvulling op een schisisoperatie.

De perfecte lippen met permanente make-up in uw nabije omgeving

#permanent makeup
LIPPEN PMU

U kunt kiezen voor een liplijn, een lipshadow en full-lips.

 

  • De liplijn is een lijntje op de rand van de lippen.

  • Een lipshadow is een lijntje op de rand van de lippen dat uitgeschaduwd wordt naar het midden. Deze techniek is vooral geschikt om de vorm van de lippen te verfraaien. Het geeft tevens een soort Ombré effect, van een tint naar de natuurlijke lipkleur. Zie als voorbeeld de foto’s hieronder.

  • Full-lips is het volledig inkleuren van de lippen. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen die zowel de vorm als de gehele kleur van de lippen willen verfraaien.

Onze aanbeveling

Het pigmenteren van de lippen vindt in twee à drie behandelingen plaats. U heeft binnen de behandelprijs recht op drie behandelingen, maar vaak zijn twee behandelingen al voldoende voor een mooi resultaat.
 
Het voordeel van permanente make-up ten opzichte van fillers, is dat de lippen voller ogen, zonder dat ze er opgevuld uitzien. Het geeft een natuurlijker resultaat dan fillers.
 
Wilt u weten of permanente make-up voor de lippen iets voor u is, plan dan een gratis intake van 15 minuten.

ONZE GOOGLE-REVIEWS

permanente make-up review
permanente make-up review
permanente make-up review

Instructievideo permanente make-up

PMU COSMETICS IN HET BEZIT VAN EEN GGD-VERGUNNING

ggd

PMU Cosmetics is lid van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten (NSGP). De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU), medische pigmentatie (MP) of een allround PMU-specialist. Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanenten make-up door PMU Cosmetics van hoogstaand niveau is. Om lid te blijven dient de specialiste jaarlijks Masterclasses te volgen om haar kennisniveau van de nieuwste ontwikkelingen bij te houden.

bottom of page