top of page
litteken-verbetering

Litteken-verbetering

Behandelingen

Littekens kunnen ontsierend zijn als ze op een plek zitten waar ze zichtbaar zijn of als men zich eraan stoort. Het is echter mogelijk om de zichtbaarheid van littekens te verbeteren. De eerste mogelijkheid is om gedepigmenteerde littekens in huidskleur te pigmenteren door middel van medische pigmentatie. Het is echter ook mogelijk om verkleefde littekens zachter te maken. Daarnaast is het mogelijk om gedepigmenteerde littekens die geen capillaire bloedvatsysteem bevatten weer te activeren, zodat ze pigmentcellen gaan aanmaken en zachter worden.

Scar Softening Solution

Met een speciaal opzetstuk voor het apparaat waarmee de medische pigmentatie wordt aangebracht kan het Scar Softening Solution serum in de huid aangebracht worden.  Harde verkleefde littekens lossen hier mee geleidelijk op. Dit product mag alleen in harde verkleefde littekens worden ingebracht en biedt prachtige resultaten om het litteken te verbeteren. Vanaf drie behandelingen wordt het resultaat zichtbaar. Er dient telkens vier weken tussen elke behandeling te zitten.

VOOR DE BEHANDELING 

littekenvepbetering

NA DE BEHANDELING

littekenvepbetering

Re-charge Nano serum

Dit serum wordt op dezelfde wijze in de huid aangebracht en is speciaal bedoeld voor de behandeling van wit/zacht litteken weefsel. Het helpt bij het opnieuw aanmaken van het capillaire bloedvat systeem. Het is effectief bij het opnieuw activeren van de eigen pigmentcellen en het maakt het littekenweefsel zachter. Vanaf drie behandelingen wordt het resultaat zichtbaar. Er dient telkens vier weken tussen elke behandeling te zitten. Bevat Hyaluronzuur, Perfluorcarbon en Hystamine.

blije klanten

Iedereen vindt het schitterend en vinden mij een ander gezicht hebben (positief).  Het is mij achteraf 100% meegevallen , maar dit komt door de goede begeleiding! Mijn dank daarvoor.

JAN UIT LOOSDRECHT

Portrait of Senior Man
bottom of page