Over PMU Cosmetics

Bij PMU Cosmetics kunt u terecht voor deskundige en resultaatgerichte behandelingen op het gebied van permanente make-up, plaatselijk vet verliezen, laserontharing (ook voor blonde mensen), peelings, huidverbeterende gezichtsbehandelingen, wimperextensions, wimperlifting, browstyling en Polygel nagels.

Elsa Smit

Is eigenaresse en oprichtster van PMU Cosmetics en is ooit begonnen als schoonheidsspecialiste en heeft een specialisatie visagie afgerond. Bij haar ben je in veilige en deskundige handen. Zij werkt volgens de allernieuwste methoden en technieken op het gebied van aanbrengen van permanente make-up. Zij heeft de meest uitgebreide en deskundige opleiding gevolgd, die er in Nederland op het gebied van permanente make-up bestaat.

Opgeleid door Irma Hulscher, goeroe op het gebied van permanente make-up, kan Elsa je op zeer deskundige wijze helpen het mooiste uit jezelf te halen. Elsa is dagelijks bezig met het aanbrengen van permanente make-up, omdat het haar passie is, waardoor jij ervan verzekerd bent dat je een specialist hebt gekozen voor het verwezenlijken van jouw wensen. Naast werken in haar eigen salon, heeft zij ook als PMU-specialiste voor Irma Hulscher in Almere gewerkt.

Mique Snelders

Bij de Dik Peeters academie te Amsterdam heb ik in 2009 mijn examens visagie en hairstyling behaald. In 2010 was ik finalist bij de Nederlandse Make Up Award een mooie waardering van mijn werk. Het mooi maken zit mij in het bloed. Over_Mique.JPG

Vanuit visagie ben ik in de PMU gerold. In 2010 kwam ik terecht bij Instituut Irma Hulscher (het meest vooraanstaande opleidingsinstituut van Nederland) waar ik inmiddels al honderden klanten behandeld heb. Verder heb ik verschillende congressen gevolgd waaronder in Amsterdam bij Nouveau Contour, in Milaan bij Biotek, in Las Vegas een seminar van de SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) gevolgd en in Berlijn.

Bij Hulscher Cosmetics werkte ik acht jaar lang als specialiste in de salon en was ik actief als trainer en begeleide ik stagiaires. Ook schreef ik columns voor het enige PMU-Magazine van Nederland. Een combinatie van perfectionisme, ervaring en het goed luisteren naar de klant, zorgt voor het perfecte resultaat.

Je wilt toch niets anders dan kwaliteit voor zoiets langdurigs als je permanente make-up?  Mique en Elsa doen er alles aan om up-to-date te blijven van de allernieuwste behandeltechnieken. Het vak van PMU-specialiste  is namelijk voortdurend in ontwikkeling. PMU-Cosmetics werkt met de allerbeste pigmenten, wat bijdraagt aan een mooi eindresultaat.

Injectables door Robert Schoemacher

Cosmetisch arts Robert Schoemacher is regelmatig bij PMU Cosmetics aanwezig voor  injectables behandelingen. Je kunt bij hem terecht voor de volgende behandelingen: Botox tegen rimpels, botox tegen migraine, botox tegen een gummy smile, botox tegen overmatig zweten, fillers voor vollere lippen, het verbeteren van gezichtscontouren en om diepe rimpels op te vullen.

Informeer naar de data via info@pmucosmetics.nl of kijk op  onze Facebook en/of Instagram pagina.