Over PMU Cosmetics

Bij PMU Cosmetics kunt u terecht voor deskundige en resultaatgerichte behandelingen op het gebied van permanente make-up, medische pigmentatie, litteken- en rimpelverbetering door microneedling, wimperlifting en Henna browstyling.

Elsa Smit

Is eigenaresse en oprichtster van PMU Cosmetics en is ooit begonnen als schoonheidsspecialiste en heeft een specialisatie visagie afgerond. Bij haar ben je in veilige en deskundige handen. Zij werkt volgens de allernieuwste methoden en technieken op het gebied van aanbrengen van permanente make-up. Zij heeft de meest uitgebreide en deskundige opleiding gevolgd, die er in Nederland op het gebied van permanente make-up bestaat en houdt zich voornamelijk bezig met permanente make-up.

Opgeleid door Irma Hulscher, goeroe op het gebied van permanente make-up, kan Elsa je op zeer deskundige wijze helpen het mooiste uit jezelf te halen. Elsa is dagelijks bezig met het aanbrengen van permanente make-up, omdat het haar passie is, waardoor jij ervan verzekerd bent dat je een specialist hebt gekozen voor het verwezenlijken van jouw wensen. Naast werken in haar eigen salon, heeft zij ook als PMU-specialiste voor Irma Hulscher in Almere gewerkt.

Zij is een expert in het corrigeren van oude permanente make-up en kan veel prachtige correcties realiseren zonder dat daarvoor de oude permanente make-up door laser of vloeistof verwijderd hoeft te worden. Voor klanten die niet eerst willen verwijderen biedt haar deskundigheid een mooie uitweg om weer prachtige wenkbrauwen te krijgen. Op Instagram en Facebook staan ontelbaar veel voorbeelden hiervan! Volg ons op Instagram en Facebook: PMU Cosmetics