Over PMU Cosmetics

Bij PMU Cosmetics kunt u terecht voor deskundige en resultaatgerichte behandelingen op het gebied van permanente make-up, plaatselijk vet verliezen, laserontharing (ook voor blonde mensen), peelings, huidverbeterende gezichtsbehandelingen, wimperextensions, wimperlifting, browstyling en Polygel nagels.

Elsa Smit

Is eigenaresse en oprichtster van PMU Cosmetics en is ooit begonnen als schoonheidsspecialiste en heeft een specialisatie visagie afgerond. Bij haar ben je in veilige en deskundige handen. Zij werkt volgens de allernieuwste methoden en technieken op het gebied van aanbrengen van permanente make-up. Zij heeft de meest uitgebreide en deskundige opleiding gevolgd, die er in Nederland op het gebied van permanente make-up bestaat.

Opgeleid door Irma Hulscher, goeroe op het gebied van permanente make-up, kan Elsa je op zeer deskundige wijze helpen het mooiste uit jezelf te halen. Elsa is dagelijks bezig met het aanbrengen van permanente make-up, omdat het haar passie is, waardoor jij ervan verzekerd bent dat je een specialist hebt gekozen voor het verwezenlijken van jouw wensen. Naast werken in haar eigen salon, heeft zij ook als PMU-specialiste voor Irma Hulscher in Almere gewerkt.

Mique Snelders

Bij de Dik Peeters academie te Amsterdam heb ik in 2009 mijn examens visagie en hairstyling behaald. In 2010 was ik finalist bij de Nederlandse Make Up Award een mooie waardering van mijn werk. Het mooi maken zit mij in het bloed. Over_Mique.JPG

Vanuit visagie ben ik in de PMU gerold. In 2010 kwam ik terecht bij Instituut Irma Hulscher (het meest vooraanstaande opleidingsinstituut van Nederland) waar ik inmiddels al honderden klanten behandeld heb. Verder heb ik verschillende congressen gevolgd waaronder in Amsterdam bij Nouveau Contour, in Milaan bij Biotek, in Las Vegas een seminar van de SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) gevolgd en in Berlijn.

Bij Hulscher Cosmetics werkte ik acht jaar lang als specialiste in de salon en was ik actief als trainer en begeleide ik stagiaires. Ook schreef ik columns voor het enige PMU-Magazine van Nederland. Een combinatie van perfectionisme, ervaring en het goed luisteren naar de klant, zorgt voor het perfecte resultaat.

Je wilt toch niets anders dan kwaliteit voor zoiets langdurigs als je permanente make-up?  Mique en Elsa doen er alles aan om up-to-date te blijven van de allernieuwste behandeltechnieken. Het vak van PMU-specialiste  is namelijk voortdurend in ontwikkeling. PMU-Cosmetics werkt met de allerbeste pigmenten, wat bijdraagt aan een mooi eindresultaat.

PMU Cosmetics is met permanente make-up begonnen. Door uiteenlopende vragen van klanten naar behandelingen voor specifieke problemen ontstond de behoefte aan een groter behandelaanbod om de klanten van PMU Cosmetics verder te kunnen bedienen. Als mensen eenmaal een goed gevoel bij je hebben, dan gaan ze liever nergens anders meer heen.

 

Perfect Age Beauty Center Hilversum

 

Daarom is PMU Cosmetics een samenwerking aangegaan met cosmetisch arts Robert Schoemacher. Cosmetisch arts Robert Schoemacher introduceert Perfect Age Beauty Center: Hét adres voor huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen, injectables, cryolipoyse behandelingen (afslanken door vetbevriezing), tatoeage verwijdering en duurzaam ontharen (ook voor blonde mensen).

Bij Perfect Age Beauty Center kunt u rekenen op de expertise van hoog opgeleide en zeer ervaren schoonheidsspecialistes die de huid analyseren en u adviseren zodat uw huid een prachtige conditie krijgt. Uiteraard wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten van Perfect Age Cosmeceuticals om het beste resultaat uit de heerlijk ontspannende gezichtsbehandelingen te halen.

PMU Cosmetics en Perfect Age Beauty Center hebben dezelfde missie en dat is het aanbieden van behandelingen die echt resultaat bieden! Perfect Age Beauty Center Hilversum onder leiding van Elsa Smit staat met een team van specialisten aangevoerd door Robert Schoemacher bestaande uit, cosmetisch artsen, huidtherapeutes en schoonheidsspecialistes voor u klaar om diverse gespecialiseerde behandelingen uit te voeren.