Wimperextensions, Algemeen

wimperextensions na

wimperextensions na

wimperextensions voor

wimperextensions voor

Wimperextensions zijn de uitkomst voor mensen die weinig of korte wimpers hebben. Met Wimperextensions door Bibi’s Beauty Care kan ook jij mooie en volle wimpers krijgen. Mascara wordt bovendien overbodig met de mooie zijde wimpers! De wimpers worden haartje voor haartje met een speciale lijm aan je eigen wimpers bevestigd. Deze vallen pas uit, op het moment dat je eigen wimperhaartje ook uit zou vallen. Wimpers hebben namelijk een gemiddelde levenscyclus van zes à acht weken. Daarom zijn wimperextensions niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers blijven dan ook gemiddeld zes weken zitten. Om de verschillende levenscycli van je wimpers op te vangen, wordt het aangeraden om je wimperextensions eens in de drie weken op te vullen. Wanneer je de wimperextensions wilt verwijderen, dan kan dat bij Bibi’s Beauty Care. Dat gebeurt met een speciale lijmoplosser, zodat je eigen wimpers niet beschadigen.

Wimperextensions hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De lijm die wordt gebruikt is onzichtbaar, onschadelijk en duurzaam. Wimperextensions zijn er in allerlei lengtes en vormen. Bovendien zijn ze niet van echt te onderscheiden. Je ziet er ongelooflijk mooi uit met wimperextensions.

Er zijn twee verschillende technieken, de One by One techniek en de Russian Volume techniek. Bij de One by One techniek wordt er een dikker haartje op je eigen wimperhaartje bevestigd. Deze methode is zeer geschikt als je veel maar fijne wimpers van jezelf hebt. De Russian Volume techniek is niet voor iedereen geschikt, omdat het gewicht zwaarder is. Deze methode is meer geschikt voor mensen met heel weinig maar wel stevige wimpers van zichzelf, omdat er bij deze methode meerdere, maar dunner haartjes als een soort waaiertje op één wimper worden bevestigd. Hierdoor kunnen zelfs gaten in de wimpers opgevuld worden. Deze methode kan echter ook toegepast worden bij mensen die veel stevige wimpers van zichzelf hebben, maar een hele volle look willen.

De wimpers mogen tot 24 uur na de behandeling niet nat worden en ze mogen nooit met olie gereindigd worden. Het wordt tevens aangeraden om de wimpers zelf niet met een handdoek te drogen, maar alleen het gebied eromheen en de wimpers zelf aan de lucht te laten drogen. Mascara kan bij de One by One techniek wel gebruikt worden in tegenstelling tot de Russian Volume techniek, maar in principe is het gebruik van mascara bij beide technieken overbodig.

Een afspraak maken kan eenvoudig via de online agenda of telefonisch via telefoonnummer 06 51 12 77 88

Wimperextensions Russian Volume
€ 95,-
Met de Russian Volume techniek worden meerdere dunnere haartjes per wimper geplaatst. Deze techniek is zeer geschikt voor mensen met heel weinig wimpers.
Opvullen Russian Volume 2 weken
€ 35,-
 
Opvullen Russian Volume 3 weken
€ 45,-
 
Opvullen Russian Volume 4 weken
€ 60,-
 
Opvullen Russian Volume langer dan 4 weken
€ 90,-
 
One by One
Van € 75,- tijdelijk voor € 59,-
Bij deze techniek wordt er één wimperhaartje op één wimper van jezelf bevestigd.
Opvullen One by One 2 weken
€ 27,50
 
Opvullen One by One 3 weken
€ 32,50
 
Opvullen One by One 4 weken
€ 42,50

Opvullen langer dan 4 weken
Van € 75,- nu tijdelijk voor € 59,-
Bij opvullen langer dan vier weken wordt een nieuwe setprijs in rekening gebracht.