Wimperextensions, FAQ

Wimperextensions kunnen zes tot acht weken blijven zitten. Dan zijn de laatste haartjes uitgevallen. Dit is afhankelijk van de levenscyclus per wimper. Om alle levenscycli op te vangen, wordt een opvulbehandeling eens in de drie à vier weken aangeraden.

Per oog worden ca. 100 tot 120 haartjes geplaatst. Dit ligt aan hoeveel haartjes je van jezelf hebt.

In tegenstelling tot andere methoden, waarbij plukjes haren of een rij wimpers worden geplaatst, wordt de één op één methode alleen op de wimper bevestigd en niet op de huid. Hierdoor voelt u de wimpers niet. Bovendien vallen de haartjes net als uw eigen wimpers, één voor één uit en met bosjes.

Alhoewel mascara overbodig is, kan het natuurlijk leuk zijn om toch eens mascara op te doen, om een nog meer glamorous effect te krijgen! Gebruik dan wel een olievrije mascara. Bij PMU Cometics kun je een mascara verkrijgen op waterbasis.

Ja, je kunt douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!
Je kunt mascara gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). Onze ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn. Wij verkopen speciale mascara’s die geschikt zijn om te gebruiken op je wimperextensions of voor je onderwimpers.

Ja dat mag als deze olievrij is. Bij PMU Cosmetics kun je een eyeliner en oogpotlood op waterbasis verkrijgen.

Ja dat mag als deze maar in poedervorm is. De crèmevorm is namelijk op oliebasis. Dit lost de lijm op waardoor uw wimpers kunnen uitvallen.

Ja er zijn verschillende soorten wimperextentions. Je kunt kiezen uit verschillende diktes, lengtes en krullen.

Nee in principe niet, mits je de wimpers niet zelf verwijderd. Als je de normale groeicyclus van de wimpers aanhoudt, of de wimpers door PMU Cosmetics laat verwijderen, breken je eigen wimpers niet af. Ook draagt de keuze van een goede wimperstyliste bij aan het behoudt van je eigen wimpers.

Om alle levenscycli van de wimpers op te vangen volstaat een opvulbehandeling eens in de drie à vier weken. Op de nieuwe wimpers worden nieuwe haartjes geplaatst, zodat je volle wimpers houdt.

Of je nu veel, weinig, stijle, dunne of korte wimpers hebt. Wimperextensions zijn geschikt voor iedereen, jong en oud.

Dan kan PMU Cosmetics deze op een veilige manier voor je verwijderen, zonder dat je eigen wimpers afbreken. Hiervoor wordt een speciale remover gebruikt.

Ja dat kan! PMU Cosmetics kijkt naar de situatie op dat moment en adviseert je of opvullen of een nieuwe set nodig is.