Stylen van de wenkbrauwen permanent-make-up

U kunt bij PMU Cosmetics ook terecht voor het perfect in vorm brengen van uw eigen wenkbrauwen. Als specialist in vormen van wenkbrauwen bepalen, kunt u het stylen door middel van waxen, volledig uit handen geven aan de specialiste van PMU Cosmetics. Hierbij wordt goed gekeken naar wat het beste bij uw gezicht past en wordt, heel belangrijk zo min mogelijk van uw eigen haar verwijderd om tot een goede vorm te komen. Mis je net wat haartjes, maar wil je niet voor permanente make-up gaan?

Full Browstyling

Kies dan voor het verven van de wenkbrauwen met henna. Dit is een verf op natuurlijke basis en het mooie ervan is, dat het de huid ook  kleurt. Hierdoor kunnen dunner behaarde plekjes mooi opgevuld worden, waardoor je wekenlang kunt genieten van mooie vollere wenkbrauwen. In tegenstelling tot gewone wenkbrauwverf, kun je langer genieten van je geverfde wenkbrauwen.

Full Browstyling waxen en verven met Henna
€ 40,-
De wenkbrauwen worden gewaxed en geverfd met Henna voor een wekenlang mooi resultaat en vollere wenkbrauwen doordat de huid meegekleurd wordt.
Browstyling alleen waxen
€ 20,-
Het modelleren van de wenkbrauwen met hars speciaal voor het gelaat.