Polygel is het  nieuwste systeem voor prachtige nagels dat Gel en Acryl verslaat!

Polygel is geurloos, sterker dan Gel en flexibeler dan Acryl en geeft u prachtige nagels. Het wordt uitgehard onder een lamp en is zachter voor uw eigen nagels, omdat het geen benzoylperoxide bevat. Wel kan er net als met acrylnagels prachtig dun gewerkt worden en dat ziet er veel natuurlijker uit. Het materiaal geeft geen fijnstof met vijlen, waardoor het ook niet schadelijk is voor de luchtwegen. Het resultaat gaat bovendien ook langer mee, omdat Polygel sterker is dan de oude systemen.

Bij Bibi’s Beauty Care weten we dat het prettig is als een nagelstyliste haar vak weet te verstaan. Dat de vorm over de gehele nagelplaat moet kloppen, maar vooral dat kunstnagels niet te dik moeten eindigen is, ook ons belang. Niets is vervelender dan niks meer kunnen oppakken met je nagels, bovendien is het ook geen natuurlijk en fraai gezicht zo’n dikke nagelplaat. Daarom werken we mooi dun en zorgen we ervoor dat de bolling op de juiste plek zit.

Je kunt ook bij ons terecht voor gelnagellak, we werken voornamelijk met CCO Shellac en Gelish.

Maak kennis met Polygel en maak gebruik van onze tijdelijke aanbiedingen!

Je kunt eenvoudig zelf een afspraak via de online agenda inplannen of bellen met 06 51 12 77 88

Nieuwe set French Manicure of Babyboom
van € 45,- nu tijdelijk voor € 35,-
Witte en roze french manicure of babyboom nagelverlenging met het nieuwe polygel nagelsysteem. Sterker dan gel en flexibeler dan acryl. Houdt nog langer.
Nieuwe set naturel
Van € 35,- nu tijdelijk voor € 30,-
Nagelverlenging naturel, één kleur met het nieuwe polygel nagelsysteem. Sterker dan gel en flexibeler dan acryl. Houdt nog langer.
Opvullen French manicure
€ 45,-
 
Opvullen naturel
€ 25,-
 
Gellak
€ 20,-
 
Strassteentjes
€ 1,- per stuk