Behandelingen, Permanente make-up Wenkbrauw

Met permanente make-up kunnen wij je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder maken of de wenkbrauw zelfs liften. Kortom, wij kunnen je wenkbrauw een andere vorm geven. Ook kun je eventuele littekentjes camoufleren en kun je te dun geëpileerde wenkbrauwen weer mooi maken. Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die het lastig vinden om een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen. De hairstroke wenkbrauw is een zeer gewilde techniek. Er is keuze uit verschillende soorten technieken:

Soorten technieken

  • 3D- hairstroke: Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes getekend, waardoor niemand ziet dat het permanente make-up is.
  • Ombre-wenkbrauw: Een nieuwe trend is de Ombre-wenkbrauw waarbij de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en luchtiger wordt aangebracht dan de buik en de staart van de wenkbrauw.
  • Schaduw methode: Voor de wat oudere dames, of dames met een wat zachter gezicht is de schaduwtechniek het mooiste. Hiermee wordt de wenkbrauw mooi vol, zacht en poederig.

 

3d-hairstroke techniek

Wenkbrauwen na de 3d-hairstroke techniek

 

 

 

 

 

 

 

De behandeling

Het pigmenteren van de wenkbrauwen gebeurt in drie behandelingen. De reden hiervoor is dat de pigmenten, in tegenstelling tot inkt waarmee getatoeëerd wordt, transparant zijn. Door de kleur te stapelen, net als bij waterverf, intensiveren we de kleur. Een andere reden waarom je drie keer terug moet komen is dat we echt in de lederhuid willen werken, dit is de huidlaag waarin de permanente make-up uiteindelijk vervaagt. Dat is belangrijk, want de wenkbrauwen die je vandaag wilt, wil je wellicht niet als je 80 bent. Bovendien blijven de kleuren ook niet je hele leven mooi, denk maar aan een tatoeage. Alhoewel dit met inkt, dat dekt, wordt gepigmenteerd, blijven deze kleuren ook niet je hele leven dezelfde kleur als op de dag dat de tatoeage werd gezet. Soms zie je aanbieders die maar één of twee behandelingen aanbieden binnen de behandelprijs. Bedenk dan dat zij vaak te diep werken in de bindweefsellaag waar ook getatoeëerd wordt, en dat je dus over een paar jaar met verkleurde wenkbrauwen zit die onvoldoende vervagen.

Het is de bedoeling dat je eens in het jaar of twee jaar terugkomt voor een nabehandeling, om je permanente make up te onderhouden. Doe je dat niet, dan kun je er ongeveer op rekenen dat je permanente make up vijf jaar zichtbaar is. Het is dus eigenlijk semi-permanent. Wellicht vraag je je nu af hoe je eruit ziet na de eerste behandeling? Bijna alle foto’s te vinden onder ons portfolio zijn direct na de eerste behandeling  genomen. Je hebt dus wel degelijk direct een mooi resultaat. Ongeveer vijf dagen na de behandeling wordt de kleur 40% lichter. Dat wordt tijdens de tweede behandeling weer behandeld en tijdens de derde behandeling worden echt alleen nog de puntjes op de I gezet.

De perfecte wenkbrauwen met permanente make-up in uw nabije omgeving

PMU Cosmetics is specialist in permanente make-up. Heb je last van dunne wenkbrauwen, vind je de vorm niet mooi of zijn ze te licht en ben je het zat om je wenkbrauwen elke dag te tekenen?  Met permanente make-up is het mogelijk om op zeer natuurlijke wijze, prachtige wenkbrauwen te creëren. Resultaat? Je hebt altijd prachtige wenkbrauwen, of je nu zwemt, opstaat uit bed of naar het strand gaat.

Instructievideo permanente make-up

Niet meer van echt te onderscheiden!

Permanente make-up kan je te dun geëpileerde wenkbrauwen weer mooi vol maken. De vele kleuren pigmenten van het merk Acadamie zorgen ervoor dat je haarkleur geëvenaard kan worden. Permanente make-up heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor het niet meer van echt te onderscheiden is. Waar vroeger harde strepen de plek van weggeschoren wenkbrauwen innamen, worden nu haartjes nagebootst, waardoor de wenkbrauw echt heel natuurlijk lijkt!

Deskundig en professioneel
PMU Cosmetics is zeer deskundig in het aanbrengen van permanente make-up. De permanente make-up specialiste is opgeleid door de goeroe op het gebied van permanente make-up Irma Hulscher. Met talent en passie voor het vak, naast de beste opleiding op zak, ben je ervan verzekerd dat je een specialist kiest voor je wenkbrauwen. Je wilt toch niets anders dan kwaliteit voor zoiets langdurigs als je permanente make-up?  PMU Cosmetics doet er alles aan om up-to-date te blijven van de allernieuwste behandeltechnieken. Het vak van PMU-specialiste  is namelijk voortdurend in ontwikkeling. PMU-Cosmetics werkt met de allerbeste pigmenten, wat bijdraagt aan een mooi eindresultaat.

 

Wil je weten of permanente make-up ook iets voor jou is, bel dan gerust voor een gratis intake van 15 minuten.

Permanente make-up wenkbrauwen
€ 365,- incl. twee nabehandelingen
Hairstrokes, schaduw of ombre
Nabehandeling wenkbrauwen nieuwe klanten
€ 130,-
Hairstrokes, schaduw of ombre
Nabehandeling wenkbrauwen bestaande klanten
€ 105,-
Hairstrokes, schaduw of ombre
Nabehandeling wenkbrauwen binnen 6 maanden
€ 75,-
Hairstrokes, schaduw of ombre