Lippen

Permanente make-up voor de lippen kan asymmetrische lippen opties symmetrisch maken, kan smalle lippen voller doen ogen en kan vale lippen meer kleur geven. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers van echte fellere lipstickkleuren tot zeer natuurlijke kleuren, waarbij het anderen niet opvalt dat je permanente make-up hebt om de vorm of kleur van je lippen te corrigeren. Wanneer de huid om de lippen meer rimpels krijgt, blijft lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Hier biedt permanente make-up voor de lippen een hele mooie uitkomst.

De bovenlip is meestal dunner dan de onderlip. Met permanente make-up kun je dit in evenwicht brengen. Ook is permanente make-up een hele mooie aanvulling op een opvulling van de lippen met een filler. Voor mensen met schisis is permanente make-up voor de lippen een mooie aanvulling op een schisisoperatie.

U kunt kiezen voor een liplijn, een lipshadow en full-lips.

De liplijn is een lijntje op de rand van de lippen.
Een lipshadow is een lijntje op de rand van de lippen dat uitgeschaduwd wordt naar het midden. Deze techniek is vooral geschikt om de vorm van de lippen te verfraaien. Het geeft tevens een soort Ombré effect, van een tint naar de natuurlijke lipkleur. Zie als voorbeeld de foto’s hieronder.
Full-lips is het volledig inkleuren van de lippen. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen die zowel de vorm als de gehele kleur van de lippen willen verfraaien.


Een lipshadow geeft een zeer natuurlijk resultaat dicht bij de eigen lipkleur voor vollere of symmetrische lippen.

Lippen voor

 

 

 

 

 

 

 

 

Het pigmenteren van de lippen vindt in twee à drie behandelingen plaats. U heeft binnen de behandelprijs recht op drie behandelingen, maar vaak zijn twee behandelingen al voldoende voor een mooi resultaat. Het voordeel van permanente make-up ten opzichte van fillers, is dat de lippen voller ogen, zonder dat ze er opgevuld uitzien. Het geeft een natuurlijker resultaat dan fillers.

Wilt u weten of permanente make-up voor de lippen iets voor u is, plan dan een gratis intake van 15 minuten.

Full Lips
€ 415,- incl. twee nabehandelingen
Permanente make-up lippen. Full lips is het volledig pigmenteren van de lippen. Voor het verfraaien van de vorm en kleur.
Lipshadow
€ 380,-
Permanente make-up lippen. Lipshadow is het uitschaduwen van de liplijn naar 2/3e van de lippen voor een ombre effect. Geschikt om de vorm van de lippen te perfectioneren.
Lipliner
€ 335,-
Permanente make-up lippen. Een lipliner accentueert de liplijn.
Nabehandeling Full Lips
€ 150,-
Nabehandeling Full Lips
Nabehandeling Lipshadow
€ 140,-
Nabehandeling Lipshadow
Nabehandeling Lipliner
€ 120,-
Nabehandeling Lipliner