Jett Plasma Lift

Een nieuwe cosmetische behandeling voor uiteenlopende huidproblemen, zonder snijden of fillers met zeer goede resultaten. Eindelijk een behandeling die de lederhuid ondersteunt en stimuleert bij herstel van beschadigde cellen of verstoringen in de lederhuid. Met de Jett Plasma Lift kunnen veel van de problemen die hun oorzaak hebben in de lederhuid op een voor de klant comfortabele wijze worden aangepakt. Na de eerste behandeling is er direct resultaat zichtbaar! Dat komt door de Plasma techniek.

Jet Plasma Lift

Wat is plasma techniek?

Plasma is een dominante gasvormige stof in onze huid. Plasma bestaat uit geïoniseerde deeltjes (atomen, moleculen, elektronen) die elektrisch positief en negatief geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en de plasma techniek kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden. Naast de vaste, vloeibare en gasvormige stoffen is er een vierde aggregatietoestand, de fase plasma. Plasma is de nieuwste techniek op het gebied van cosmetische beauty. Deze fase plasma zorgt ervoor dat het apparaat in staat is om de huidcellen nieuwe energie te geven en zo, beschadigde cellen te repareren, waardoor allerlei huidproblemen kunnen worden hersteld.

Hoe werkt plasma streaming?
Het apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. Het bewerkstelligt een fysiologische verandering in de huid, waardoor de vernieuwing van de huid en herstel van beschadigde cellen worden gestimuleerd.

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Jett Plasma Lift systeem ontstaat een kleine elektrische ontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. Het is in feite de stimulatie van huidcellen, tot op atomair niveau. De huid verjongt zichzelf van binnenuit en dat is aan de buitenkant goed zichtbaar. Het is niet te vergelijken met een laser, chemische peeling of micro needling.

Het ‘liften’ van de huid gebeurt met een soort pen waaruit kleine plasmastroompjes komen. Geheel pijnloos, maar heel effectief. Het resultaat is verbluffend. Rimpels vervagen, acné verdwijnt als sneeuw onder de zon en pigmentvlekjes nemen af. De behandeling is zonder pijnlijke ingrepen, dus je voelt er niks van. Het is zo een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden of rustperiode. Er blijven daarna geen wondjes of korstjes achter, maar meestal is de huid wel wat rood en prikkelbaar. Dat verdwijnt vaak al na enkele uren.

Jett Serum LiftVital

Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van de Jett Serum Liftvital.  Dit serum is speciaal ontwikkeld voor een behandeling in combinatie met plasma streaming. Het serum is samengesteld uit een speciale formule en draagt bij aan de vernieuwing van de huidcel. De actieve vorm van vitamine C in de formule bevordert de productie van collageen en draagt bij aan het verzachten en verjongen van de huid en de elasticiteit ervan.

De Jett Plasma Lift is op heel effectief gebleken voor de volgende doeleinden:

 • Het vervagen van rimpels in het gelaat, hals, decolleté en handen
 • Het behandelen van Acné Eczeem, Dermatitis
 • Het verminderen van ouderdomsvlekken (lentigo) en pigmentvlekken
 • Het verminderen van Rosacea
 • Het verminderen van Couperose
 • Het boosten van de lippen, volumebehandeling
 • Het liften van de oogleden
 • Littekens o.a. striae, acnelittekens, hyperkeratose
 • Het behandelen van de verslapte huid boven de navel
 • Het behandelen van de verslapte huid in de billenplooi
 • Het verminderen van striae

Jett Plasma Tarieven

Jett Plasma Lift hele gelaat
€ 125,- per behandeling
Een kuur bestaat uit zes behandelingen voor de prijs van vijf behandelingen
Jett Plasma Lift per zone
€ 40,- per behandeling
Een kuur bestaat uit zes behandelingen voor de prijs van vijf behandelingen. Een zone is bijv. de ogen, wang en neusplooi.
Jett Plasma Lift Gelaat, Hals en Decolleté
€ 175,- per behandeling
Een kuur bestaat uit zes behandelingen voor de prijs van vijf behandelingen
Jett Plasma Lift grotere zones
€ 80,- per behandeling
De kipfilets bovenarmen, billenplooi, buik en striae bestaan allemaal uit grotere zones. Hier wordt € 80,- per behandeling voor berekend.
Jett Plasma ooglift of lippenboost
€ 40,- per behandeling
Voor het boosten van de lippen waardoor u meer volume krijgt en het liften van de ogen, voor minder hangende oogleden.