Huidproblemen? Probeer de Jett Plasma Lift bij ons in Hilversum voor direct resultaat

De Jett Plasma Lift is een nieuwe techniek die veel huidproblemen op een comfortabele manier grondig aanpakt. Het ‘liften’ van de huid gebeurt met een soort pen waaruit kleine plasmastroompjes komen. Geheel pijnloos en direct zichtbaar resultaat na de eerste behandeling. Deze techniek kan worden ingezet bij huidproblemen zoals acné eczeem, littekens die door acne zijn ontstaan, striae, verminderen van Couperose, Rosacea, ouderdomsvlekken en nog veel meer.

Bel: 06 41015909Contact & Afspraak

Je kunt per lichaamszone een doelgerichte kuur ondergaan die bestaat uit een aantal behandelingen. Wil jij er weer fris en stralend uitzien? Kom dan naar onze schoonheidssalon in Hilversum en laat je verrassen door het effect van de Jett Plasma Lift. Onze klanten komen niet alleen vanuit Het Gooi, maar inmiddels vanuit alle windstreken. Ook jij bent van harte welkom. Voor de kosten verwijzen wij je graag naar onze prijslijst met de tarieven op onze website.

Jett Plasma Lift behandelingen

De Jett Plasma Lift techniek staat niet alleen voor huidverbetering, maar zorgt er ook voor dat je huid er jonger uit gaat zien. Dit komt doordat wij tijdens de behandelingen gebruikmaken van de Jett Serum Liftvital. Een serum dat speciaal is ontwikkeld voor een behandeling in combinatie met plasma streaming en draagt bij aan de vernieuwing van de huidcel. Dit komt grotendeels door de actieve vorm van vitamine C in de formule.

Bijna niemand heeft van nature een perfecte huid. De Jett Plasma Lift helpt de natuur een handje zonder in de huid te snijden of te prikken. Het apparaat met plasmabundel glijdt langzaam over je huid en kan heel gericht worden op probleemgebieden. Rimpels vervagen, acné verdwijnt als sneeuw onder de zon en pigmentvlekjes nemen af. Vlekjes die zijn ontstaan door een ophoping aan pigment, maar ze kunnen ook ontstaan na wondjes, acné, huidirritatie of rond operatielittekens. Onze Jett Plasma Lift lost deze huidproblemen en na 1 behandeling zie je al direct resultaat.

Jett Plasma Lift techniek voor huidverbetering en huidverstrakking

Wat veel mensen nog niet weten is dat de Jett Plasma Lift techniek ook uitstekend geschikt is om een verslapte huid weer strakker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een verslapte huid in je billenplooi of net boven je navel. Na een paar behandelingen kun jij deze zomer weer strak voor de dag komen in je bikini.

Voor al onze Jett Plasma Lift behandelingen hanteren wij scherpe prijzen om een zo’n breed mogelijke doelgroep blij te maken. Wij hebben klanten vanuit Loosdrecht en andere plaatsen in 't Gooi, maar ook daarbuiten veroverd de Jett Plasma Lift techniek razendsnel terrein. Het resultaat is ongelooflijk. Wil jij een huidcorrectie zonder operatie? Dit is de nieuwste generatie technologie voor huidverbetering én huidverstrakking.

Je kunt niet alleen voor de Jett Plasma Lift bij ons terecht, maar ook voor vele andere schoonheidsbehandelingen ben jij van harte welkom in onze stijlvolle en moderne beautysalon in Hilversum. In samenwerking met Robert Schoemacher zorgen wij voor resultaatgerichte behandelingen, zodat jij stralend door het leven kan gaan. Met hoogopgeleide schoonheidsspecialisten en hoogwaardige producten staan wij garant voor een optimaal schoonheidsresultaat. Al vele klanten gingen je voor uit onder meer de volgende plaatsen:

 • Almere
 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • Baarn
 • Blaricum
 • Bussum
 • Eemnes
 • Huizen
 • Laren
 • Maarssen
 • Nieuw-Loosdrecht
 • Utrecht
 • Zeist
 • ’s-Graveland