FAQ

Instructievideo permanente make-up

Permanente make-up wordt minder diep aangebracht dan bijvoorbeeld een tatoeage. Permanente make-up wordt in de lederhuid ingebracht, niet al te diep in de huid. Zo blijft de kleur het mooist zichtbaar, maar daardoor vervagen de kleuren wel onder invloed van UV-straling. Het is dan ook van belang om een SPF 30 over je gezicht en PMU aan te brengen. Zo blijft het langer mooi.  Meestal is een nabehandeling eens in de anderhalf jaar nodig. Het onderhouden van je PMU is niet duur! Sommige kleuren, zoals zwart blijven wel goed zichtbaar. Een eyeliner blijf dan meestal ook veel langer goed, soms wel voor altijd!
Het aanbrengen kan soms wel eens pijnlijk zijn, maar de meesten vinden het heel erg meevallen. Bovendien kun je de huid verdoven met EMLA-crème. Dit is een crème die je via de huisarts bij de apotheek kunt halen. Deze crème smeer je uiterlijk een uur voor de behandeling op. Behalve bij een eyeliner. De crème zorgt ervoor dat de ergste irritatie van de behandeling eraf is.
Dan kun je een nabehandeling laten doen. De kosten hiervan kun je onder de tarieven vinden. Meestal worden wenkbrauwen na anderhalf jaar bijgewerkt.
Dat kan, omdat de PMU op natuurlijke wijze vervaagt. Bij PMU Cosmetics wordt uiterst vakkundig gewerkt en wordt zorgvuldig de juiste kleur kleur gekozen, waardoor u niet met oranje of grijs geworden wenkbrauwen achterblijft. De meeste mensen vinden de PMU echter zo mooi staan, dat ze niet meer zonder willen. Het biedt zoveel voordelen ten opzichte van het elke dag aanbrengen van make-up, waardoor mensen kiezen voor een nabehandeling.
Ja dat kan, ook als uw oude PMU niet mooi is aangebracht dan kunnen wij veel voor je betekenen. Wij kunnen je oude PMU verwijderen, mits het niet al te diep is aangebracht. Als dit wel zo is, dan dien je de oude PMU eerst weg te laten laseren. Ook oranje, blauwe of  grijs geworden wenkbrauwen kunnen wij transformeren in prachtige exemplaren die weer mooi van kleur zijn. Wil je weten wat wij voor je kunnen doen, maak dan een afspraak voor een gratis intake!
Dat kan zeker, dat is juist waar PMU Cosmetics goed in is. Wij kunnen ons door de verschillende technieken, schaduw of hairstrokes en door de vele verschillende natuurlijke kleuren heel goed op jouw wensen afstemmen. Laat je informeren via een afspraak voor een gratis intake!
Ja dat kan, door de verschillende technieken. Wij kunnen een natuurlijke, een zachte en een strakke eyeliner zetten. Eyeliners kunnen in verschillende maten en allerlei kleuren aangebracht worden, maar ook in verschillende vormen en uiteinden. Laat je door middel van een gratis intake informeren over de mogelijkheden!
De mooiste resultaten krijg je in drie behandelingen. De eerste keer verlies je tussen de 30% en 60% van het pigment dat in de huid wordt ingebracht. Dit wordt in de tweede behandeling aangevuld en tevens wordt met je besproken of je tevreden bent over de vorm na de eerste  behandeling. Tijdens de derde behandeling worden de puntjes op de I gezet en ga je helemaal naar jouw wens de deur uit!

Sommige salons geven aan dat je in één of twee behandelingen klaar bent! Daar wordt het kaft van het koren onderscheiden! Als PMU te diep in de huid wordt aangebracht dan worden de gebruikte pigmenten te koel. Daarom wordt bij PMU Cosmetics niet te diep gewerkt. Je verliest daardoor altijd wat pigment na de eerste behandeling. Dat wordt aangevuld op de juiste diepte waardoor je een mooi en langdurig resultaat krijgt. Om het pigment mooi van kleur te laten zijn, kom je bij PMU Cosmetics drie keer terug binnen de behandelprijs. Zo ben je verzekerd van een prachtig resultaat!