Welkom bij Bibi’s Beauty Care

Bibi’s Beauty Care hairextensions, wimperextensions, nagelstyling, schoonheidsbehandelingen en de Jett Plasma Lift

Ik ben Bibi de Graaf en ik ben eigenaresse van Bibi’s Beauty Care en Perfect Age Beauty Center Hilversum. Ik ben van oorsprong allround kapster en schoonheidsspecialiste. Bezig zijn met alles dat met Beauty te maken heeft, heeft al van jongs af aan mijn interesse. Ik vind het ontzettend leuk om direct resultaat te zien van mijn werk. Daarom bied ik diensten aan die u direct zichtbaar mooier maken!

U kunt bij mij terecht voor zeer professioneel, aangebrachte hairextensions van diverse merken, zodat de extensions qua haardikte en structuur heel goed aansluiten op uw eigen haar. De extensions worden plat geplaatst, waardoor deze nauwelijks te voelen zijn. U zult er verslaafd aan raken! Daarnaast kan ik de extensions als zeer ervaren kapster onzichtbaar aansluiten op uw eigen haar.

U kunt ook bij mij terecht voor het verlengen en lakken van uw nagels. Ik werk met Polygel, wat het nieuwste en beste systeem momenteel op de markt is. Het is een combinatie van de eigenschappen van gel en acryl. Het is hard, zodat het niet snel breekt en het is zacht voor u nagels, zoals gel. Het materiaal is ook zeer goed te polijsten en heel helder. Het ziet er nog mooier uit dan acryl. U kunt kiezen uit French manicure of natuurlijk een mooie gellak.

Tot slot kunt u bij mij terecht voor wimperextensions, zowel de one by one techniek als de Russian Volume. Heeft u altijd mooie volle wimpers willen hebben? Maak dan snel een afspraak, want momenteel bied ik een tijdelijke kortingsactie aan: een nieuwe set voor € 59,-

Wilt u graag een afspraak maken? Kijkt u dan bij de desbetreffende dienst. Een afspraak maken kan eenvoudig en snel via de online agenda. Hoe makkelijk is dat? Of u kunt mij bellen op 06 51 12 77 88